Λίγα λόγια για εμάς

Φυσική φροντίδα και ομορφιά

Η επιθυμία και φροντίδα για φυσική ομορφιά και ευεξία οδήγησε στη δημιουργία του νέου μας κέντρου μασάζ και ευεξίας στην πόλη της Κορίνθου.

Η μοναδικότητα μας ως ολοκληρωμένες οντότητες (νους, ψυχή και σώμα) μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως το καλύτερο για εμάς κρύβεται μέσα στον ίδιο μας τον εαυτό.

Οι υπηρεσίες μας σας βοηθούν να εξισορροπήσετε την ενέργειά σας και να βιώσετε την αναζωογονητική αίσθηση της πλήρης ηρεμίας και χαλάρωσης.

Ανακτούμε την φυσική ομορφιά στο πρόσωπό μας με θεραπείες μασάζ προσώπου για σύσφιξη, χαρίζουμε φρεσκάδα και ανανέωση, βελτιώνουμε της εμφάνιση της επιδερμίδας μας και ¨ξυπνάμε¨ τις φυσικές διαδικασίες αναγέννησης.

Παράλληλα το μασάζ (μάλαξη) προσώπου και σώματος τονώνει βασικά ενεργειακά σημεία και κανάλια προσφέροντάς μας μια γενική αίσθηση ανακούφισης από άγχος, καταπολεμά τον σωματικό πόνο και χαρίζει καλή διάθεση.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ONLINE
Υπηρεσίες

Τι προσφέρουμε

Προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ (μάλαξης) προσώπου και σώματος.
Στο χώρο μας επίσης μπορείτε ν απολαύσετε υγιεινά ροφήματα και σνακ, να παρακολουθήσετε εικαστικά εργαστήρια και επιμορφωτικά σεμινάρια και να γίνετε μέρος μια όμορφης παρέας.
Διοργανώνονται θεματικές εκδρομές στη φύση με βασικό στόχο την εκγύμναση και χαλάρωση νου, ψυχής και σώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κλείστε ένα ραντεβού online

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online με την ασφαλή online κράτησή μας - ή καλέστε 6937300690.
elGreek