Στεγνό βούρτσισμα-Dry brushing

Έχετε δοκιμάσει ποτέ το στεγνό βούρτσισμα σώματος;Κάθε φορά που το εφαρμόζω νιώθω μια εξαιρετική αίσθηση ευεξίας.Τι είναι όμως το στεγνό βούρτσισμα; θα μου πείτε όσοι το ακούτε για πρώτη φορά.

Μεγάλα ονόματα του modeling όπως η Miranda Kerr και Molly Sims είναι ενθουσιασμένες με αυτό και λένε πως είναι το μυστικό τους για όμορφα πόδια, με επιδερμίδα μεταξένια που λάμπει.

Χρησιμοποιούμε σε στεγνό σώμα ( ούτε ιδρωμένοι!) μια φυσικά τρίχινη βούρτσα, που θα βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών ή σε πολυκαταστήματα, κατά προτίμηση με μακρύ βραχίονα για να φτάνετε καλά την πλατούλα.

Με κυκλικές κινήσεις, από τις πατούσες έως τον θώρακα, με φορά προς την καρδιά και κατόπιν από το λαιμό μέχρι τον θώρακα, βουρτσίζουμε απαλά το σώμα έως 2 φορές την εβδομάδα. Μετά κάνουμε ένα ντουζάκι και απλώνουμε λαδάκι ή ενυδατική κρέμα κι είμαστε έτοιμες (για τ αγόρια το τελευταίο στάδιο είναι προαιρετικό).

Τι μας προσφέρει θα ρωτήσετε.

Όλα τα οφέλη ενός μασάζ δηλαδή τόνωση του κυκλοφοριακού συστήματος αφήνοντας το δέρμα απαλό και απαλύνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.
Επίσης κάνει καλή απολέπιση του δέρματος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, βοηθώντας να διεισδύσουν τα συστατικά των καλλυντικών που θα εφαρμόσετε.

Προσοχή! αν έχετε λοίμωξη του δέρματος οπότε και αποφεύγουμε τα σημεία αυτά για να μην εξαπλώσουμε τα μικρόβια.
Για πιό δραστικά αποτελέσματα επισκεφείτε μας !!!

elGreek